Sharpam-erbjudande

Just nu har Sharpman ett GHS-erbjudande på Lami-cells nya ridhjälm Elite. Fram till söndag så kostar hälmen 1150kr istället för ord. pris 1599kr.



Källa


Synd att jag själv köpt en ny ridhjälm nyligen..


Kommentarer
Olivia

Sv: Det blev en jättelyckad blandning, finare föl kommer jag aldrig att få. Han har fått fina ord om sig. Han har gigantiska ben och hovar. Men han är endå sportig i kroppen. Han är krallig men sportig - kommer att bli skitsnygg. Han har också ärvt sin mammas ponnysvans som är GIGANTISK. Och en storhäst med ponnysvans kommer att bli så jäkla snyggt!



Vi hade hans bror hos oss ett tag, de har samma pappa men hans bror har en storhäst till mamma (mitt sto är en ponny) men min Arthur var dubbelt så stor som sin bror, haha. Hovarna, nacken, rumpan, manen - allt är stort på honom. Sen är han gigantisk i mankhöjd också. Han är ungefär 150cm redan och han är bara 8 månader - ovanligt när man har en ponny som mamma. (Vi hade trott att han skulle bli runt 160-165cm, men han kan bli större också som det ser ut nu)



Jag brukar säga att det var något som gick snett med mitt föl, haha!

2012-02-24 @ 09:00:56
URL: http://vivanolivia.blogg.se/
Mikaela - RYTTARDUON

Svar: Så trist, men ibland får man ju prioritera. Du får som sagt köra nästa år. Tur att du iaf kan följa warnmarks blogg samt sändningar på tv :) bättre än inget!

2012-02-24 @ 09:58:37
URL: http://ryttarduon.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hastupplevelsen

Bloggen om min vardag med mina hästar

RSS 2.0